Rendelés

Tortarendelés leadása a következő elérhetőségeken csak írásban, és kizárólag a rendelési naptárban felsorolt napokra lehetséges:


A rendelhető torták és aprósütemények listáját és az árlistát itt érhetitek el.

Tortarendelés előtt kérünk, vess egy pillantást a leggyakrabban feltett kérdésekre, hogy további részleteket tudj meg a termékekről, azok összetételéről, a rendelés menetéről, és a megrendelt termékek átvételével kapcsolatban.

Minta torták megtekintéséhez javasoljuk, hogy nézz körül Facebook oldalunkon, ahová rendszeresen feltöltjük termékeink fotóit. Ha egyedi tortadekorációt is szeretnél, grafikai partnerünknél, a Magnolia by iLDo webshopnál tudsz  érdeklődni.


Rendelési naptár

Kérlek ellenőrizd, hogy arra a napra, amelyikre tortát szeretnél, van-e még szabad kapacitás! Amelyik nap nem szerepel, arra sajnos már nem tudunk rendelést felvenni! (Kérünk, kattints a hónapra a részletek megjelenítéséhez!).

2020. Szeptember
  • 4. hét: 23. szerda, 24. csütörtök, 25. péntek, 27. vasárnap
2020. Október
  • 1. hét: 2. péntek, 3. szombat, 4. vasárnap
  • 2. hét: 7. szerda, 8. csütörtök, 9. péntek, 10. szombat, 11. vasárnap
  • 3. hét: 14. szerda, 15. csütörtök, 16. péntek, 17. szombat, 18. vasárnap
  • 4. hét: 21. szerda, 22. csütörtök, 23. péntek, 24. szombat, 25. vasárnap
  • 5. hét: 28. szerda, 29. csütörtök, 30. péntek, 31. szombat


*Amennyiben a jelölőnégyzetet nem aktiválod, úgy nem áll jogunkban kapcsolatba lépni veled az itt megadott email cím és telefonszám használatával, és adataidat sem kezelhetjük. Az adatkezelésről további információt az Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Az Általános Szerződési Feltételeket az “ÁSZF” linken ismerheted meg.