Szofika Desszertműhely

...ahol a gluténmentes sütik születnek...

Tortarendelés és fontos tudnivalók

Hogyan adhatsz le tortarendelést?


Tortarendelés leadása a következő elérhetőségeken csak írásban, és kizárólag az alábbi rendelési űrlap "Átvétel dátuma" listán felsorolt napokra lehetséges:

Fontos tudnivalók rendelés előtt


A rendelhető torták és aprósütemények listáját és az árlistát itt érhetitek el.

Tortarendelés előtt kérünk, vess egy pillantást a leggyakrabban feltett kérdésekre és az ÁSZF-re, hogy további részleteket tudj meg a termékekről, azok összetételéről, a rendelés menetéről, és a megrendelt termékek átvételével kapcsolatban.

Minta torták megtekintéséhez javasoljuk, hogy nézz körül Facebook oldalunkon, ahová rendszeresen feltöltjük termékeink fotóit. Ha egyedi tortadekorációt is szeretnél, grafikai partnerünknél, a Magnolia by iLDo webshopnál tudsz érdeklődni.

Tortarendelés


Kérünk, ellenőrizd, hogy arra a napra, amelyikre tortát szeretnél, van-e még szabad kapacitás! Amelyik nap nem szerepel az Átvétel dátuma listán, arra sajnos már nem tudunk rendelést felvenni!

A rendelési űrlapot úgy készítettük el, hogy egyszerre több megrendelést is le tudjatok adni a Termék hozzáadása gomb segítségével, akár különböző dátumokra, különböző átvételi időpontokkal, különböző termékekre.

Rendelési adatok
Személyes adatok

* Amennyiben a jelölőnégyzetet nem aktiválod, úgy nem áll jogunkban kapcsolatba lépni veled az itt megadott email cím és telefonszám használatával, és adataidat sem kezelhetjük. Az adatkezelésről további információt az Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Az Általános Szerződési Feltételeket az “ÁSZF” linken ismerheted meg.

Küldés folyamatban, kérlek várj...