Milyen fizetési módok érhetők el?

A termékek árának kifizetése átvételkor a helyszínen történik, készpénzzel vagy bankkártyával (VISA, Maestro és MasterCard). Az előre történő átutalás csak előzetes egyeztetés után választható, mint fizetési opció. Átvétel utáni utalásos fizetésre nincs lehetőség.

Emeletes tortát készítetek-e?

Igen, van lehetőség emeletes torta rendelésére is, ehhez minden esetben egyeztetésre van szükség, majd a megbeszélt igények alapján egyedi árajánlatot adunk.

Formatortát, burkolt tortát rendelhetek-e?

Műhelyünk profiljába sem a marcipán, sem a fondant, sem az ételszínezék nem tartozik bele, így burkolt tortákkal egyáltalán nem foglalkozunk. Különböző formájú, különleges alakú torták elkészítését sem vállaljuk.

Vigyek tortatálat vagy dobozt?

Környezetvédelmi okokból megértjük, hogy szívesen hozol otthonról dobozt, de kérünk, ne tedd! A tortákat minden esetben saját dobozunkba csomagolva adjuk át, mert idegen tárgyak a keresztszennyeződés elkerülése végett nem kerülhetnek üzemünk területére. A tortadobozért külön összeget természetesen nem számolunk fel.

Van-e ma elvihető minitorta?

A Facebook oldalunkra időnként kikerülő 1 és 2 személyes, rendelés nélkül elvihető minitorták alkalmi jellegű, nem állandóan elérhető termékváltozatok. Amikor van rá kapacitás, készül belőlük egy bizonyos mennyiség, és ez minden esetben kikerül Facebook oldalunkra, ahol kommentben vagy üzenetben lehet lefoglalni a minitortákat, mivel limitált példányszámban készülnek.