Le tudok parkolni a közelben?

Igen, a Műhely előtt a Jász utcán, az út mindkét oldalán van lehetőség arra, hogy gépjárművel leparkolj. Gondoltunk a kerékpárral közlekedőkre is; a bejárat mellett lévő korláthoz lezárhatók a biciklik. A parkolás ingyenes.

Mikor van zárva/nyitva a Műhely?

Természetesen, mint minden dolgozó embernek, nekünk is van néha szabadnapunk, melyet igyekszünk a rendelésekhez igazítani. Facebook oldalunkon 1-2 hétre előre közzétesszük, hogy melyek azok a napok, amikorra nem tudunk rendelést felvenni. Éppen ezért, ha különleges alkalomra/időpontra szeretnél tortát rendelni, feltétlen ajánlott minél előbb leadnod a rendelést, hogy ne érjen csalódás.

Hol lehet átvenni a megrendelt tortát?

Műhelyünk Kecskeméten, az Akácfa u. 28. szám alatt található. Ez egy sarki épület az Akácfa és a Jász utca sarkán, a mi bejáratunk a Jász utca felől nyílik, tábla is van a bejárat felett.

Ha meglátogatom a Műhelyt, találok azonnal elvihető termékeket?

A Szofika Desszertműhely egy élelmiszeripari üzem, ahol termelés folyik, és jelenleg kizárólag rendelésre készítünk tortákat. Üzemünk nem egy cukrászda,  így a nyitvatartási idő sem állandó és rögzített, azt elsősorban a termelés üteme határozza meg. Amennyiben kapacitásunk engedi, időnként készítünk azonnal elvihető termékeket is, és ezt Facebook oldalunkon hirdetjük ki.