Galéria

GLuténmentes torták

Alább megtekinthetők az általunk rendelésre készített torták fotói. Bízunk benne, hogy a tortafotók között mindenki megtalálja a neki tetsző terméket. Az aktuális állandó és szezonális kínálatról, az árakról, valamint az adott tortákhoz elérhető választható mentességekről itt tájékozódhattok.


GLuténmentes emeletes torták

Emeletes torta rendeléssel kapcsolatban kérünk, keress meg minket a megadott elérhetőségeken. A torta mérete, íze és mentessége ismeretében tudunk pontos árajánlatot készíteni. Gluténmentes emeletes tortát két szintig, azaz negyven szeletes mérethatárig vállalunk.


Tortaszeletek

Műhelyünkben rendszeresen tartunk sütivásárt. Ilyenkor van lehetőségetek szeletben is tortát vásárolni (rendelésre csakis egész tortákat készítünk). Az aktuális sütivásárok részleteiért és a foglaláshoz kérünk, látogass el Facebook oldalunkra.


GLUTÉNMENTES LINZEREK, ISLEREK ÉS DESSZERTGOLYÓK

Nem csak tortákat, de kisebb desszerteket; linzereket és desszertgolyókat is készítünk. Ezek akár ajándéknak is tökéletesek. Ki ne örülne egy trüffel-válogatásnak díszdobozban, egy adag zserbó-golyónak vagy kókuszgolyónak, esetleg egy csomag FITT barackos linzernek!


KORÁBBI MUNKÁINK

És végezetül néhány kép a korábbi munkáink közül. Tortafotók és műhelyfotók a kezdetekben.